Darklands hotelHotel of appartement?

Welkom bij de Rabbit hole antwerpen, uw ideale fetish verblijfsplaats voor het Darklands-festival

Op zoek naar een comfortabel en handig gelegen plek voor je verblijf tijdens het Darklands-festival? Zoek niet verder! Een hotel is leuk, de rabbit hole is leuker! In ons luxueuse appartement geniet van je van alle nodige privacy en heb je alle nodige toys om na of tijdens het festival verder te amuseren.

Afstand rabbit hole – Darklands


De Rabbit Hole Antwerp is gelegen in gelegen op wandelafstand van de Waagnatie. Om Minder dan 10 minuten wandelen ben je op het terrein van Darklands. Je kan in Antwerpen gebruik maken deelfietsen of steps. Op deze manier ben je in minder dan 5 minuten van ons appartement op Darklands.

Accomodatie

De rabbit hole biedt accomodatie voor 4 personen, heeft een eigen sling, gevangeniskooi, kruis, fuck chair etc. Nieuwsgierig? bekijk ons foto’s via bovenstaande link!

Darklands hotel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BOOK NOW