Algemene voorwaarden

Huisregels en algemene voorwaarden

1 Drugs

Drugsbezit, koop, verkoop of gebruik van drugs is nadrukkelijk verboden in The Rabbit Hole Hole Antwerpen.

The Rabbit Hole Antwerpen en Feria VOF nemen afstand van aansprakelijkheid of schade die is ontstaan door gebruik of aanwezigheid van drugs. Roken is verboden in het appartement.

2 Overlast

Bij constatering van overlast kan het gebruik per direct beëindigd worden zonder restitutie. Bij overtreding van de huisregels behouden we ons het recht het bezoek per direct te beëindigen, en het maximale borgbedrag van €200,- in rekening te brengen.

3 Maximum aantal personen

Wij zijn een toeristische logie en volgen de regelgeving van de stad Antwerpen strikt. Dit houdt o.a. in dat wij het maximale aantal van 4 personen hanteren die gelijktijdig aanwezig kunnen zijn. De eerste twee personen zijn in de huurprijs inbegrepen. Voor overige personen geldt een meerprijs van 40 euro per uniek persoon die het gebouw betreedt, ongeacht de duur van zijn of haar aanwezigheid. Extra personen dienen op voorhand ingegeven te worden in de boeking. Als er onverwachts gasten bijkomen, kan dit vanop afstand nog geregeld worden en vragen we expliciet dit te laten weten. Bij overtreding van deze regel behouden we ons het recht het verblijf te beëindigen. Tevens behouden we ons het recht voor om het maximale borgbedrag van €200,- in rekening te brengen.

4 Schade en verlies van accessoires

De huurder is verantwoordelijk voor The Rabbit Hole Antwerpen en alle aanwezige objecten. Vermissing of beschadiging van objecten en interieur is voor rekening van de huurder. Huurder accepteert de financiële consequenties in geval van verlies of beschadiging. In geval van schade aan meubels en/of materiaal worden de vervangingskosten in rekening gebracht. Borgstelling is via credit card of contant vooraf. Indien de kosten hoger zijn dan de borgstelling, verbindt de gast zich ertoe deze binnen de 10 dagen te vergoeden. Indien dit niet nageleefd wordt, zijn alle extra advocaatkosten volledig te kosten van de gast.

5 Aanwezigheid van meubilair en accessoires

The Rabbit Hole Antwerpen is uitgevoerd in een Romantisch en BDSM-thema. Het interieur en accessoires ondersteunen het thema maar de aanwezigheid van specifieke meubels, accessoires of andere inventaris is nooit gegarandeerd. Als je specifieke wensen hebt, kan je extra pakketten bestellen en eigen materiaal meenemen.

6 Check in procedure & waarborg

Na de boeking ontvangt u een link om de toeristenbelasting (2,97 euro per nacht per persoon) te betalen en om de waarborg vast te zetten. Deze laatste wordt geblokkeerd op je rekening. Dit kan enkel met een geldige krediet card (geen pre paid card). Indien u niet in het bezit bent van een krediet kaart, kan je vragen om een betalingslink te versturen. In dit geval, betaal je de borg effectief en storten we deze terug binnen de 10 dagen na je verblijf onder voorwaarden dat alle regels gerespecteerd zijn. Het sturen van deze link is niet mogelijk bij last minute boekingen (boekingen gedaan minder dan 3 dagen voor aankomst).

7 Gevonden voorwerpen

The Rabbit Hole Antwerpen is niet aansprakelijk voor achtergebleven goederen of andere vergeten materialen. We zullen er echter alles aan doen deze terug te bezorgen indien dit voorvalt.

8 Sleutels

We maken gebruik van geregistreerde en gecodeerde sleutels. Bij verlies van de sleutel van de voordeur dienen wij voor de veiligheid van alle toekomstige gasten het slot en de sleutels te vervangen. Bij het verliezen van een sleutel betaalt u €250,- vervang en reparatiekosten.

9 Check-in Check-out

Regels check-in en check-out;

Inchecken verloopt via een keylock waarvan u de code ontvangt na het accepteren en ondertekenen van deze voorwaarden en de borgstelling van de waarborg. Inchecken kan vanaf 16u. Uitchecken kan tot ten laatste 12u. Je kan een verzoek doen om vroeger en of later in te checken via de pre-check in. De kosten hieraan verbonden, dienen betaald te worden via de pre-check in link. Bij later uitchecken, zonder goedkeuring en betaling, rekenen we per half uur later uitchecken, een kost van 50 euro aan. Dit omdat we met een poetsfirma werken dewelke betaald en geboekt wordt.  

Bij het uitchecken, dienen de sleutels opnieuw in de keylock gestoken te worden.

10 Disclaimer

Op geen enkele wijze is The Rabbit Hole verantwoordelijk voor schade ontstaan in of in relatie tot The Rabbit Hole of anders gerelateerd aan The Rabbit Hole Antwerpen.

11 Afzeggingen

Annuleren kan gratis tot 30 dagen voor aankomst. Vanaf 29 dagen voor aankomst wordt 50% van de reservatie aangerekend. Vanaf 14 dagen voor aankomst, wordt het volledig bedrag in rekening gebracht.

13 Verplaatsing van reservering

Het verplaatsen van een bevestigde reservering is uitsluitend onder strikte voorwaarden mogelijk.

• De maximale termijn verloopt twee weken voor aanvang van de bevestigde reservering. Reserveringen binnen de termijn van 30 dagen komen niet in aanmerking voor verplaatsing. Verplaatsingen van reserveringen langer dan 30 dagen voor reservering nemen we in behandeling. Indien de prijs van de nieuw gekozen datum duurder is, dient het verschil bijbetaald te worden.

• De nieuwe datum dient direct gereserveerd en in zijn geheel voldaan te worden.

14 Aansprakelijkheid

De huurder is aansprakelijk voor alle boetes, die de verhuurder of pandeigenaren opgelegd krijgen en die voortkomen uit het niet naleven van de huisregels/algemene voorwaarden tijdens het verblijf. Huurder is tevens ook aansprakelijk voor alle juridische- en proceskosten die voortkomen uit het niet naleven van de huisregels. Huurder is ook verantwoordelijk voor de derving van inkomsten die voortvloeit uit het niet naleven van de huisregels/algemene voorwaarden.

15 Minderjarigen-beleid

De aanwezigheid van minderjarigen is nadrukkelijk niet toegestaan in The Rabbit Hole Antwerpen. De aanwezigheid van minderjarigen is tevens niet toegestaan onder toezicht van ouders of wettelijke voogden. 

16 Huisdieren

Huisdieren zijn nadrukkelijk niet toegestaan in The Rabbit Hole Antwerpen

17 Toeristenbelasting

Alle genoemde prijzen zijn exclusief touristentax. Deze bedraagt 2,97 euro per persoon per nacht en dient apart betaald te worden via de link die voor het inchecken gestuurd wordt

18 Vroegtijdige beëindiging verblijf

Het niet naleven van onze huisregels/algemene voorwaarden kan onmiddellijke beëindiging van het verblijf zonder enige restitutie tot gevolg hebben. Tevens behouden we ons het recht voor om (achteraf) het volledige borgbedrag van €200,- in rekening te brengen, zonder mogelijkheid tot correspondentie. Bij redelijke verdenking van overtreding van de huisregels zijn wij zonder voorafgaande toestemming bevoegd om The Rabbit Hole Antwerpen te betreden. Tevens zijn wij ook bevoegd om derden toestemming te verlenen om The Rabbit Hole Antwerpen tijdens uw aan- of afwezigheid te betreden.

19 Privacy

In verband met uw privacy worden eventuele creditcard-belastingen uitgevoerd zonder omschrijving of verwijzing naar The Rabbit Hole Antwerpen. Bank- en/of creditcard kosten komen voor rekening van de kaarthouder.

BOOK NOW